Mijn Implantaat

Mijn Implantaat is een initiatief van MegaGen Benelux en is in samenwerking met tandartsen, implantologen, ziekenhuizen en universiteiten ontwikkeld. Ons doel is om patiënten zo goed mogelijk te informeren over hun behandeling en hen volledig te begeleiden in het proces. Via onze app en de website worden patiënten stap voor stap geïnformeerd over de verschillende behandelingen en mogelijkheden. Met de app worden patiënten volledig bijgepraat door middel van video’s over alle facetten van hun behandeling.

Voor jou als behandelaar biedt Mijn Implantaat de mogelijkheid om patiënten te ontzorgen in hun informatiebehoefte. Door zowel alle basics aan te bieden tot aan gepersonaliseerde informatie over keuzes die de patiënt maakt, hoeft jij je niet meer druk te maken of de patiënt de informatie wel goed gelezen heeft.

Waarom Mijn Implantaat App voor jou als behandelaar?

  • Alle informatie voor de patiënt op één centrale plek
  • Patiënt is beter geïnformeerd: minder algemene vragen van de patiënt en minder administratief werk voor jou als behandelaar.
  • De app biedt stap voor stap informatie over de behandeling, inclusief voorbereiding en nazorg, waardoor de kans groter is dat de patiënt de instructies correct opvolgt
  • Beter geïnformeerde patiënten zijn doorgaans meer tevreden over hun behandeling

Kortom, Mijn Implantaat is een initiatief dat erop gericht is om patiënten zo goed mogelijk te informeren en begeleiden in hun behandeling. Door de app en de website hebben patiënten en behandelaren alle informatie die nodig is om de behandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast de app en website bieden we ook een brochure. Hierin staat alle essentiële informatie die patiënten nodig hebben beschreven. Deze tastbare informatiebron is bijzonder handig om te delen in de praktijk.

Meer informatie over hoe Mijn Implantaat jou kan helpen? Neem dan contact op via onderstaande button.

Heb je een vraag over Mijn Implantaat? Vul hieronder jouw contactgegevens en vraag in. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen!