Mijn Implantaat

Mijn Implantaat: Beter geïnformeerd, beter voor je gezondheid

Welkom bij Mijn Implantaat, dé plek voor patiënten die op zoek zijn naar informatie over tandimplantaten. Wij begrijpen dat een behandeling met tandimplantaten een grote stap kan zijn en dat er veel vragen bij komen kijken. Daarom hebben wij deze website ontwikkeld, zodat jij als patiënt goed geïnformeerd en voorbereid aan je behandeling kunt beginnen.

Onze missie

Onze missie is om jou zo goed mogelijk te informeren over tandimplantaten, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Naast deze website, hebben we ook een app. Hiermee begeleiden wij jou stap voor stap door het proces van de behandeling. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Op onze website vind je algemene informatie over de verschillende behandelingen en mogelijkheden. Voor nuttige tips en begeleiding tijdens jouw behandeling raden we aan de Mijn Implantaat app te downloaden via de App Store, of Google Play.

Wie zit er achter Mijn Implantaat?

Mijn Implantaat is een initiatief van MegaGen Benelux, een toonaangevend bedrijf op het gebied van tandheelkundige implantologie. Wij werken samen met tandartsen, implantologen, ziekenhuizen en universiteiten om ervoor te zorgen dat onze informatie altijd up-to-date en betrouwbaar is. Zo weet je zeker dat je de beste informatie krijgt die er is.

De voordelen van Mijn Implantaat voor jou als patiënt

Wij vinden het belangrijk dat jij als patiënt goed geïnformeerd bent over jouw behandeling. Door middel van onze website en app willen wij bijdragen aan een prettige en succesvolle behandeling. Wij zijn er voor jou, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor jouw gezondheid en welzijn.