Mijn Implantaat

Disclamer Mijn Implantaat

Mijn Implantaat is een initiatief van MegaGen Benelux bv.

Mijn Implantaat is een informatieve website over tandimplantaten en behandelingen. De verstrekte informatie is met zorg samengesteld en beoogt accuraat en begrijpelijk te zijn. Bij het samenstellen van onze inhoud raadplegen wij verschillende bronnen, waaronder medische richtlijnen voor tandheelkundige professionals en andere zorgverleners.

Het is mogelijk dat jouw situatie afwijkt van de situaties zoals beschreven op Mijn Implantaat. Voor persoonlijk advies met betrekking tot jouw specifieke situatie raden wij je altijd aan contact op te nemen met jouw behandelaar. Jouw behandelaar kent jouw medische geschiedenis en is op de hoogte van jouw specifieke gezondheidssituatie. Mijn Implantaat biedt een leidraad en geeft géén specifiek inhoudelijk medisch advies.

Wij willen benadrukken dat de verstrekte informatie op Mijn Implantaat niet bedoeld is als vervanging voor een directe consultatie met een tandarts of een medisch specialist. Het gebruik van de adviezen en suggesties op onze website is geheel op eigen risico, en wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade of ongemak die voortvloeit uit het opvolgen van dergelijke adviezen.

Mijn Implantaat is een eigendom van MegaGen Benelux bv. Het is toegestaan om de afbeeldingen, teksten, video’s, keuzehulpmiddelen en andere informatie op onze website te gebruiken voor persoonlijk gebruik en om te delen met anderen in jouw directe omgeving.

De intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot de afbeeldingen, teksten, video’s, keuzehulpmiddelen en andere informatie op Mijn Implantaat behoren toe aan MegaGen Benelux bv. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is het niet toegestaan om deze materialen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MegaGen Benelux bv op andere websites of communicatiekanalen te gebruiken.

Indien je interesse heeft om teksten, video’s of andere informatie van Mijn Implantaat elders te gebruiken, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen om tot overeenstemming te komen voor het mogelijke gebruik van de materialen. 

Je kunt zonder voorafgaande toestemming van MegaGen Benelux een hyperlink naar Mijn Implantaat op jouw eigen website plaatsen. Wij verwelkomen links naar onze website en hopen dat de verstrekte informatie waardevol is voor gebruikers.